Dolomitvägen 68 / Lundby / Örebro

Etta med uteplats och liten trädgård!

Slutpris
545 000 kr
Boarea
49,5 kvm
Avgift
2 350 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig etta med sovalkov. Bekvämt och billigt boende, perfekt för singelhushåll och för såväl yngre som äldre! Lägenheten ligger i markplan och har uteplats och liten trädgård på baksidan, i österläge, och även en uteplats på framsidan, i västerläge. Kök med plats för matbord och stolar. Stor hall ger mer möbleringsmöjligheter i en liten lägenhet, perfekt som kontorsplats. Vardagsrum med sovalkov och klädkammare. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Både förråd och närmsta tvättstuga finns i källaren på huset. Lugnt område med bilfria innergårdar. I föreningens gemensamma hus Dolomiten finns bland annat samlingslokal, tvättstuga och vicevärdsexpedition. I samlingslokalen pågår aktiviteter flera gånger i veckan, så som studiecirklar, innegolf, målarcirkel, bridge mm. Medlemmarna får även hyra lokalen för festligheter. Det finns totalt sex st tvättstugor i föreningen, en övernattningslägenhet, bastu, hobbyrum, motionsrum och miljöhus. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i föreningen, så som garage, parkeringsplats med, eller utan, el.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.