Dolomitvägen 26

Dolomitvägen 26

Slutpris

1 250 000 kr


Lundby— Örebro

Dolomitvägen 26


Slutpris
1 250 000 kr

Lundby— Örebro

Fräsch och välskött tvåa i markplan. Bonus med ett fint uterum och gavelläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Fin tvåa med gavelläge i markplan, samtliga rum renoverade åren 2016-2017. Härligt uterum och trädgård i norrläge, mot stort öppet grönområde. I trädgården är det sol i stort sett hela dagen och solstrålarna kommer in i uterummet på eftermiddag- och kväll. På framsidan finns även en stenlagd uteplats i söderläge, perfekt för ett cafébord och stolar. Helkaklat badrum med badkar och golvvärme, totalrenoverat 2016. Flexibel planlösning med en möblerbar hall som passar perfekt som kontorshörna, eller som enkelt kan göras om till sovalkov. Stor skjutdörrsgarderob ingår. Lägenhetens förråd finns i lägenheten. Det finns även möjlighet att hyra ett extra källarförråd, separat kö. Barnvänligt område med bilfria innergårdar och flera lekplatser. Stabil och välskött HSB-förening med låg belåning, endast 1 353 kr i bankskuld per kvm. I föreningens samlingssal Dolomiten finns bland annat samlingslokal, tvättstuga och vicevärdsexpedition. I samlingslokalen pågår normalt aktiviteter flera gånger i veckan, så som studiecirklar, innegolf, målarcirkel, bridge mm. Medlemmarna får även hyra lokalen för festligheter. Det finns totalt sex st tvättstugor i föreningen, övernattningslägenhet, bastu, solarium, hobbyrum, motionsrum och miljöhus.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 134 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.