Engelbrektsgatan 62d / Centralt öster / Örebro

Mycket smakfull!

Slutpris
1 990 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 197 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2017-07-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Engelbrektsgatan 62 D och en mycket smakfull lägenhet i ett av Örebros attraktivaste kvarter, centralt öster. Här erbjuds du som köpare ca 55 kvm fördelat på 2 rok belägen på våning 1 utav 3 med fin balkong i söderläge mot innergården. Välplanerad lägenhet med nyrenoverat kök, vardagsrum, sovrum samt helkaklat duschrum - renoverat 2016. Lägenheten har fönster i två väderstreck. lugnt läge med närhet till city, matvarubutik samt universitetet. Gemensam, trevlig trädgård på baksidan med utemöbler och grill. Föreningen har god ekonomi vilket bidrar till den relativt låga avgiften på 3197kr ink värme,vatten, Tv-basutbud och bredband.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration