Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt öster / Engelbrektsgatan 62d

Mycket smakfull!

Välkommen till Engelbrektsgatan 62 D och en mycket smakfull lägenhet i ett av Örebros attraktivaste kvarter, centralt öster. Här erbjuds du som köpare ca 55 kvm fördelat på 2 rok belägen på våning 1 utav 3 med fin balkong i söderläge mot innergården. Välplanerad lägenhet med nyrenoverat kök, vardagsrum, sovrum samt helkaklat duschrum - renoverat 2016. Lägenheten har fönster i två väderstreck. lugnt läge med närhet till city, matvarubutik samt universitetet. Gemensam, trevlig trädgård på baksidan med utemöbler och grill. Föreningen har god ekonomi vilket bidrar till den relativt låga avgiften på 3197kr ink värme,vatten, Tv-basutbud och bredband.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt öster
Engelbrektsgatan 62d
Slutpris: 1 990 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 3 197 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Engelbrektsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!