Falleniusgatan 8

Falleniusgatan 8

Slutpris

1 895 000 kr


Vasastan— Örebro

Falleniusgatan 8


Slutpris
1 895 000 kr

Vasastan— Örebro

Våning 4 av 5 och balkong med sol från eftermiddag till solnedgång!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Högt upp i huset, på vån 4 av 5, finner du denna moderna och mysiga tvåa. Hiss! Balkong i nord-/västläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol och även solnedgång. Ostört läge med mycket fin utsikt över stor och öppen innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar mycket trevliga sällskapsytor. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i sovrummet, klädkammare i hallen och källarförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Här i Vasastan är det nära till flera parker och fina promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, resecentrum, shopping, restauranger mm. Busshållplats med buss till universitetet finns i kvarteret. Endast 1,3 km till påfart/avfart på E18.

Endast bokade visningar, ej öppen visning.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 847 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-30

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Falleniusgatan såldes av oss 2019-01-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Falleniusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.