Fogdegatan 5 / Väster / Örebro

Modern 1:a med balkong i västerläge och låg månadsavgift!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
ca 50 kvm
Avgift
2 235 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fogdegatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Fogdegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna moderna och stilrena 1:a på Fogdegatan 5. Lägenheten är ca 50 kvm och är belägen på vånning 2 av 3 med balkong i västerläge mot föreningens innergård. Lägenheten har gott om förvaring och genomgående fint skick med kök som renoverades 2017 med gråa köksluckor och vittkakel ovan den ljusa diskbänken. In till köket finns två praktiska spegel skjutdörrsgarderober för extra förvaring. Bostaden har gott om ljusinsläpp och vackra industriväggar i rummet som avskiljer från sovdel till vardagsrum. Till lägenheten hör två förråd. Väldigt stabil förening med låg månadsavgift om 2 235:-/mån inkl. värme, vatten, kabel-Tv och bostadsrättstillägg. Lägenheten är centralt belägen på väster med närhet till mataffärer, resecentrum, förskolor/skolor och grönskade områden precis intill bostaden.

Brf Fogdegården är en gammal förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Inga avgiftshöjningar har genomfört på ett antal år, och detta är inte heller någonting som är planerat.

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration