Förrådsgatan 12 / Rynningeåsen / Örebro

Väldisponerad 3:a i citynära Rynningeåsen!

Boarea
79 kvm
Avgift
4 195 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på förrådsgatan såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på förrådsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Förrådsgatan 12 i nyetablerade Brf Honnören i citynära Rynningeåsen!
Lägenheten har en öppen och genomtänkt planlösning fördelat på 3 rum och kök med en yta om 79 m². Till lägenheten finns en stor balkong om hela 16 m² i soligt syd-/västläge. Köket är planerat i praktisk vinkel och gott om utrymme för matplats. Här finns spishäll, diskmaskin, fläkt, rejäla arbetsytor, inbyggd mikro och ugn. I det helkaklade badrummen finns toalett, handfat med kommod, dusch med duschväggar, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I nyetablerade Brf Honnören får du tillgång till en gemensam tvättstuga, övernattningsrum och en stor och härlig gemensamhetslokal. I föreningen finns även 99 garageplatser där lediga platser finns i dagsläget!

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Visning måndag 7 januari, välkommen med din anmälan. Kontakta mäklaren Victoria Forell-Groth 072- 402 37 47 eller via mejl på victoria.forell-groth@maklarhuset.se för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration