Förrådsgatan 12

Förrådsgatan 12


Rynningeåsen— Örebro

Förrådsgatan 12



Rynningeåsen— Örebro

Väldisponerad 3:a i citynära Rynningeåsen!

Välkommen till Förrådsgatan 12 i nyetablerade Brf Honnören i citynära Rynningeåsen!
Lägenheten har en öppen och genomtänkt planlösning fördelat på 3 rum och kök med en yta om 79 m². Till lägenheten finns en stor balkong om hela 16 m² i soligt syd-/västläge. Köket är planerat i praktisk vinkel och gott om utrymme för matplats. Här finns spishäll, diskmaskin, fläkt, rejäla arbetsytor, inbyggd mikro och ugn. I det helkaklade badrummen finns toalett, handfat med kommod, dusch med duschväggar, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. I nyetablerade Brf Honnören får du tillgång till en gemensam tvättstuga, övernattningsrum och en stor och härlig gemensamhetslokal. I föreningen finns även 99 garageplatser där lediga platser finns i dagsläget!

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Visning måndag 7 januari, välkommen med din anmälan. Kontakta mäklaren Victoria Forell-Groth 072- 402 37 47 eller via mejl på victoria.forell-groth@maklarhuset.se för mer information!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 195 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-28

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på förrådsgatan såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på förrådsgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.