Förrådsgatan 3 / Rynningeåsen / Örebro

Måste ses!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
72,5 kvm
Avgift
5 124 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2019-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Förrådsgatan såldes av oss 2019-05-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Förrådsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Förrådsgatan 3 och en mycket smakfull lägenhet på våning 3 utav 4 (hiss finns). Lägenheten som är på 72,5 kvm fördelat på 2 rok är mycket välskött och har fönster åt tre håll. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a stor balkong i sydväst-läge där du under sommardelen utav året kan njuta av solen fram till åttatiden på kvällen, bra planlösning med stort vardagsrum, helkaklat duschrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare mm.

Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Vena-Lillåspåret. I området finns flera förskolor, skola och gott om lekplatser. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Cykelavstånd till Universitet. Gångavstånd till mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration