Gamla Gatan 13

Gamla Gatan 13

Slutpris

1 665 000 kr


Centralt— Örebro

Gamla Gatan 13


Slutpris
1 665 000 kr

Centralt— Örebro

Central 2:a i stabil förening!

Varmt välkomna till Gamla gatan 13!
Här erbjuds en bra planerad planlösning på våning 4 av 5 (hiss finns) i huset, med låg månadsavgift där allt ingår dvs. värme, vatten, hushållsel, internet och kabel-TV. Ett bekvämt boende men närhet till allt vad man behöver, restauranger, uteliv, shopping, centralstationen, Universitetssjukhuset och mataffärer. Här finner du denna 2 rok med en yta om 62,5 m² med genomgående parkettgolv och gott om ljusinsläpp i lägenhetens alla rum. Badrum med våtrumsytskikt i neutrala färger med badkar, handfat med kommod, wc samt förberett till tvättmaskin. Praktiskt kök med ljusa köksluckor, grått kakel ovan diskbänk samt ugn, micro, spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Lägenhetens inglasade balkong nås via vardagsrummet och har ett väderstreck med syd/-ostläge!

Brf Gillet är en ekonomisk stabil förening med bastu och träningslokal i källarplanet på Fredsgatan 8 och här finns sju tvättstugor, en i varje trapphus, samt grovtvätt på Fredsgatan 8. Föreningslokal finner du på Gamla gatan 15. Där finns gästrum, samlingslokal, bordtennisrum och ett enkelt snickarrum.Gillets träffpunkt drivs av Örebro kommun och står öppen för alla i fastigheten. Där kan du delta i olika aktiviteter vilka anslås på anslagstavlan under gårdsrådet. Trevlig innergård med träd, fina planteringar och sittplatser!

Välkommen på visning!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-05-31

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på gamla gatan såldes av oss 2018-05-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på gamla gatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.