Gamla Gatan 15

Gamla Gatan 15

Slutpris

1 785 000 kr


Centralt— Örebro

Gamla Gatan 15


Slutpris
1 785 000 kr

Centralt— Örebro

Inglasad balkong mot innergården. Hushållselen ingår i månadsavgiften!

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket bra läge mitt i centrala Örebro, endast ett stenkast från slottet och centralstationen. Välskött tvåa med inglasad (2015) balkong i västerläge, mot den lugna och fina innergården. Inglasningen är av en nyare modell med vikbart glas. Föreningen är ekonomiskt stabil och oerhört välskött. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband och till och med hushållsel! En bostad som passar för såväl yngre som äldre, singel- eller sambohushåll. Hiss finns. Här är det gångavstånd till mataffär, apotek, restauranger, shopping, uteliv, biograf mm. Två minuters gångväg till centralstationen, perfekt för dig som pendlar med tåg eller buss. Lägenheten är renoverad i olika omgångar; badrummet totalrenoverades 2012. Det är helkaklat med golvvärme, badkar och tvättmaskin. Köket, som delvis renoverades 2014, är ljust och har bland annat inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och en flyttbar köksö med förvaring. I sovrummet finns en rejäl skjutdörrsgarderob och i hallen finns fem garderober. Till bostaden hör även ett källarförråd. Föreningen har ett garage med 56 platser, separat kö. I föreningen finns även sju tvättstugor, träningslokal, bastu, grovtvättstuga och föreningslokal med gästrum, samlingslokal, bordtennisrum och ett enkelt snickarrum. Trevlig och lugn inhägnad innergård med träd, fina planteringar och sittplatser!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 949 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-04

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Gamla Gatan såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gamla Gatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.