Getingvägen 10 / Adolfsberg / Örebro

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
161/257 kvm
Driftkostnad
41 288 kr/år
Totalareal
1 215 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Getingvägen såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Getingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Getingvägen 10! en pampig och mycket välbyggd 1-plansvilla med inredd källare och med ett toppenläge på lugn återvändsgata. Villan har en total yta om ca: 360 m² byggd 1971, 9 rok, varav 4-6 sovrum, härligt poolrum, 2 stora sällskapsrum, ljust kök med köksö, relaxrum, gym, tv-rum/hobbyrum, mm. Villan har dessutom en härlig insynsskyddad atriumgård i flera soliga väderstreck och i anslutning till poolrummet. Huset värms upp med bergvärme, vidbyggt isolerat 2-bilsgarage. Stora delar av huset har genomgått renovering under senare år med många fina materialval. Perfekt för den stora familjen då många sovrum kan ordnas samt flertal sällskapsdelar för umgänge. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder samt kontakta mäklaren för mer information och visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration