Gladarbergsvägen 38 / Hovsta / Örebro

Hovsta!

Slutpris
820 000 kr
Boarea
71,5 kvm
Avgift
4 055 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på gladarbergsvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på gladarbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gladarbergsvägen 38!

I Hovsta finns nu detta småhus i bostadsrättsform om 71,5 kvm till salu! Här får du som köpare mervärden i form av lättskött trädgård, garageplats och parkeringsplats som ingår i avgiften, vacker natur och fristående kallförråd. Visst renoveringsbehov föreligger, denna tvåa kan med enkelhet göras om till en trea. Bostaden ligger intill naturreservatet Gladarberget och här finns fina promenadstråk. Föreningen har en stabil ekonomi och en välarbetad underhållsplan. Närhet till förskolan Kullen och Hovstaskolan. Busslinje nr. 5 går in till centrum med flera stopp vare timme. Bilfria innergårdar och i området finns fyra lekplatser varav en innehar grillplats.

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn