Grytängsvägen 4 / Lillån / Örebro

Tilltalande materialval!

Slutpris
4 325 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
23 400 kr/år
Tomtarea
1 112 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Grytängsvägen såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Grytängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grytängsvägen 4, belägen på stor friköpt tomt och med bra läge i Lillån. Här bor du bekvämt i denna mycket smakfulla 1½-plansvilla om ca 156 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Villan som stod klar år 2014 har genomgående ljusa ytskikt och fina materialval. En bra planlösning med bl.a sovrum på båda planen. Öppet mellan kök/vardagsrum och från vardagsrummet kommer du ut på en stor altan i sydvästläge. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a frånluftsvärmepump som bidrar till låg uppvärmningskostnad, kamin samt carport med förråd. Stor trädgårdstomt om ca 1 112 kvm med lekstuga. Nära till förskola,skola,vårdcentral samt city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration