Sök Meny
Såld

Örebro - Sörby/Eklunda / Hagmarksgatan 27 B

Renoverad & ombyggd tvåa med öppen planlösning och balkong i västerläge!

Välkommen till en modern ombyggd (2010) och renoverad (2010) tvåa med centralt läge. Mycket ljusinsläpp och härlig öppen planlösning tack vare att vägg mellan kök och vardagsrum har tagits ner. Kök och badrum är totalrenoverade 2010. Parkettgolv i hall, kök och vardagsrum från 2010. Ytskikt i lägenheten från 2010 och samtliga tak är målade under åren 2010-2017. Balkong i soligt västerläge, mot grönskande gård. Mysig och modern lägenhet i HSBs brf Polstjärnan, endast 5 min cykelavstånd till city. Knappt 3 km till Universitetet med mycket bra cykelvägar. Stabil och välskött förening med gemensamma tvättstugor, cykelrum, bastu och samlingslokal. Trevliga gemensamma innergårdar med sittplatser. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, digital-tv, bredband (100 Mbit/s), ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har renoverat fasaden 1980, helrenovering inkl stambyte 1988 och utfört markarbeten 2008. Det centrala läget erbjuder bland annat gångavstånd till idrottsarenor, gym och simhall. Kort cykeltur till flera olika mataffärer. Endast 1 km till city med restauranger, shopping, uteliv mm.

Sponsrade länkar
Örebro / Sörby/Eklunda
Hagmarksgatan 27 B
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 52,5 kvm
Avgift: 3 321 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Hagmarksgatan