Sök Meny
Såld

Örebro - Sörby / Hagmarksgatan 38c

Centralt radhus!

Välkommen till Hagmarksgatan 38c med kanonläge centralt söder. Här erbjuds du som köpare ett smakfullt bostadsrättsradhus i 2-plan på ca 101 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Invändigt får du genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning med bl.a öppet mellan kök/vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du också ut till den takade altanen med söderläge. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a egen gräsplätt och rabatter, garage med motorvärmare, samt dubbla duschutrymmen mm. Direkt närhet till city, gym,simhall, Behrn Arena samt mataffärer. Promenadavstånd till city och universitetet. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Örebro / Sörby
Hagmarksgatan 38c
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 5 971 kr/mån
Driftkostnad: 1 450 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Hagmarksgatan