Henningsholmsgatan 16 / Ringstorp/Henningsholm / Örebro

Ringstorp!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
108/65 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Henningsholmsgatan såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Henningsholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp/Henningsholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Henningsholmsgatan 16!

Detta charmiga hus ligger på den lugnaste gatan i Ringstorp. Här finns närhet till naturområden precis bakom tomten, förskola, skola och matbutiker. En stor grönskande tomt som även innehar en förlängning på baksidan med bro över till skogsområde och motionsspår. Till fastigheten hör också ett isolerat garage med plats för förvaring och snickeri, indragen el och värme. Huset är utbyggt -95 där ytterligare ett sovrum och badrum kom till. Även en altan med syd/öst-läge i trä. Takomläggning -16. Fastigheten säljs med friskrivning. Genomgående bra planlösning med 3 sovrum!

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration