Hertig Karls allé 67 / Väster / Örebro

Mysig etta med sovalkov och balkong - nyrenoverat badrum från 2015

Slutpris
995 000 kr
Boarea
41,3 kvm
Avgift
3 420 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Karls Allé såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hertig Karls Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig etta med kök och sovalkov. Högt i tak, 2,70 m, ger en trevlig rymlighet. Totalrenoverat helkaklat badrum med golvvärme från 2015. Balkong i nord-/ostläge. Perfekt med en sovalkov med både garderober och linneskåp. Till lägenheten hör dessutom två källarförråd. Telia fiber finns indraget i huset. I föreningen finns bland annat tvättstuga och gemensam uteplats med utemöbler på gården. Parkeringsplats med el på gården, 50 kr/månad, separat kö. 5 km till Universitetet, med bra cykelvägar och busskommunikation. Endast 2 km till City med restauranger, shopping, uteliv, bibliotek, gym, tåg- och busstation mm. I närområdet finns bland annat mataffär, caféer, butiker och pizzerior.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration