Hertig Karls allé 7 / Vasastan / Örebro

Våning högst upp med stor balkong i västerläge, mot innergården!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 903 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hertig karls allé såldes av oss 2018-11-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på hertig karls allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket fin våning allra högst upp i huset, vån 5 av 5. Hiss. Fantastiskt fint läge på balkongen; mot den fina innergården och i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Bostadshuset är byggt i JM´s regi 2017. Ett rejält bostadshus som ger en gedigen känsla, såväl exteriört som interiört. Lägenheten har flera vackra detaljer, så som takkupor och snedtak. Mycket bra ljudisolering med nya moderna 3-glas fönster. Rymlig trea med fina umgängesytor och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum och ett mindre sovrum/kontor. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Bra förvaring i lägenheten med två skjutdörrsgarderober och en klädkammare. Det finns även ett källarförråd. I källaren på huset ligger även bilgaraget. En garageplats kostar 900 kr/mån, separat kö. Grönskande innergård med sittplatser och lekplats. Centralt läge med gång- och cykelavstånd till city, mataffärer, caféer, restauranger, Centralstationen och Södra stationen. Nära till påfart/avfart på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Nära till flera parker, fina promenadstråk och utegym längs med Svartån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration