Hindergårdsgatan 14c / Rynningeåsen / Örebro

Äganderättsradhus i Rynningeåsen

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
117/3 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
107 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hindergårdsgatan såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hindergårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Putsat radhus i 2 plan på egen friköpt tomt. Radhusen är byggda 2011 och passar både för barnfamiljer och dem som önskar ett praktiskt lättskött boende med "villakänsla". Boytan 117 m2 är väl planerad och fördelas på 5 rum och kök varav 4 sovrum. På entréplan finns kök med matplats, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan under tak samt kombinerad helkaklad tvättstuga och dusch. Övervåningen har helkaklat duschrum, klädkammare och 4 sovrum (går att dela av ett sovrum till allrum. Från ett av sovrummen är det utgång till terrass. Förvaring finns i förråd under trapp, garderob i entrén, på vind samt i 3 av 4 rummen på övervåningen. Innergård med kallförråd, parkering inkl motorvärmare och lekplats med sandlåda och gungor. I området finns förskola och promenad- cykelavstånd till Rynningeviken och Örebro city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration