Sök Meny
Såld

Örebro - Rynningeåsen / Hindergårdsgatan 14c

Äganderättsradhus i Rynningeåsen

Putsat radhus i 2 plan på egen friköpt tomt. Radhusen är byggda 2011 och passar både för barnfamiljer och dem som önskar ett praktiskt lättskött boende med "villakänsla". Boytan 117 m2 är väl planerad och fördelas på 5 rum och kök varav 4 sovrum. På entréplan finns kök med matplats, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till altan under tak samt kombinerad helkaklad tvättstuga och dusch. Övervåningen har helkaklat duschrum, klädkammare och 4 sovrum (går att dela av ett sovrum till allrum. Från ett av sovrummen är det utgång till terrass. Förvaring finns i förråd under trapp, garderob i entrén, på vind samt i 3 av 4 rummen på övervåningen. Innergård med kallförråd, parkering inkl motorvärmare och lekplats med sandlåda och gungor. I området finns förskola och promenad- cykelavstånd till Rynningeviken och Örebro city.

Sponsrade länkar
Örebro / Rynningeåsen
Hindergårdsgatan 14c
Slutpris: 3 550 000 kr
Boarea/biarea: 117/3 kvm
Driftkostnad: 29 500 kr/år
Tomtarea: 107 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Hindergårdsgatan