Sök Meny
Såld

Örebro - Rynningeåsen / Hindergårdsgatan 4 K

Radhus i familjärt och centralt område!

Välkommen till ett mysigt radhus om 105 kvm, fördelat på två plan. Byggår 2011. I bottenplan finns kök, vardagsrum och badrum. På övre plan finns tre sovrum, ett allrum (kan göras om till ett fjärde sovrum) och badrum. Inglasat uterum (2012) och liten trädgård på baksidan i österläge. Stenlagd uteplats på framsidan i västerläge. Mellan huskropparna i föreningen finns en allmänning. Samtliga radhus har tillgång till en parkeringsplats med el. Telia fiber tv och internet ingår i månadsavgiften. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Sponsrade länkar
Örebro / Rynningeåsen
Hindergårdsgatan 4 K
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea: 105 kvm
Avgift: 5 300 kr/mån
Driftkostnad: 1 668 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-10-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Hindergårdsgatan