Hindergårdsgatan 4 K / Rynningeåsen / Örebro

Radhus i familjärt och centralt område!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 300 kr/mån
Driftkostnad
1 668 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hindergårdsgatan såldes av oss 2017-10-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hindergårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt radhus om 105 kvm, fördelat på två plan. Byggår 2011. I bottenplan finns kök, vardagsrum och badrum. På övre plan finns tre sovrum, ett allrum (kan göras om till ett fjärde sovrum) och badrum. Inglasat uterum (2012) och liten trädgård på baksidan i österläge. Stenlagd uteplats på framsidan i västerläge. Mellan huskropparna i föreningen finns en allmänning. Samtliga radhus har tillgång till en parkeringsplats med el. Telia fiber tv och internet ingår i månadsavgiften. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration