Hindergårdsgatan 23b

Hindergårdsgatan 23b

Slutpris

2 010 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Hindergårdsgatan 23b


Slutpris
2 010 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Fantastisk terass om hela 20 kvm med bra solläge!

Välkommen till en fyra med mycket fint ljusinsläpp och trevlig öppen planlösning. Sluttande tak i vardagsrummet med 2,60 m upp till hela 3 m (!) i takhöjd ger en härlig känsla av rymd. Fantastisk terrass om hela 20 kvm, utmärkt till sommarens grillkvällar eller lata dagar i solskenet. Det finns även en mysig liten balkong om 3 kvm i söderläge, med sol hela dagen! Lägenheten ligger mycket bra i området, med fritt och luftigt gavelläge och utsikt över innergården. Mycket bekvämt med parkeringsplats som tillhör lägenheten (250 kr/mån) alldeles nedanför den egna terrassen. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och två mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välskött och ekonomiskt stabil förening med engagerad styrelse. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till två förskolor. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hindergårdsgatan såldes av oss 2018-07-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hindergårdsgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.