Hindergårdsgatan 29 D / Rynningeåsen / Örebro

Fantastisk terrass om hela 20 kvm i perfekt söderläge! Sol från morgon till kväll!

Slutpris
1 920 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 846 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hindergårdsgatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hindergårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Ljus trea med fantastiskt bra läge i området, fritt och luftigt och utsikt mot innergården. Stor terrass om hela 20 kvm, utmärkt till sommarens grillkvällar eller lata dagar i solskenet. Tack vare det öppna läget på terrassen kan du njuta av sol ända från morgon till kväll! Sluttande tak med 2,60 m upp till hela 3 m (!) i takhöjd ger en härlig känsla av rymd. Mycket bekvämt med parkeringsplats som tillhör lägenheten (250 kr/mån) alldeles nedanför den egna terrassen. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välskött och ekonomiskt stabil förening med engagerad styrelse. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till två förskolor. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.