Irisgatan 70 / Mellringe / Örebro

Perfekt första boende!

Slutpris
675 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 906 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Irisgatan 70 och denna 1:a om 35 m²!

Här bor du i en smart planerad lägenhet med ett bra läge i huset och erbjuds även en inre reparationsfond om hela 5 927 kr att använda för framtida renovering för den som önskar! Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med överskåp samt källarförråd och matkällarförråd. Sovalkov med plats för ca 160 cm säng i vardagsrummet med fransk balkong. Trevligt kök med bra maskinell utrustning och plats för matbord.

HSB Brf Slånbäret är en välskött och solid förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, bastu och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 1 906 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg.

I Mellringe bor man i populära och omtyckta kvarter. Grönområden finns bara ett stenkast bort och Mataffären Ica ligger också inom bekvämt gångavstånd. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, skola, förskola och rofyllda grönområden. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som letar efter ditt första boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.