Kaprisvägen 1 / Sörbyängen / Örebro

Rymlig uteplats i syd-/väst läge!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
6 392 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaprisvägen såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaprisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring eller maila för bokning av visning - 0707586209 eller magnus.olofsson@maklarhuset.se

Välkommen till Kaprisvägen 1. Lägenhet med 4 rum och kök, varav 3 sovrum fördelad på 104 m². Lägenheten är nyproducerad 2008 och erbjuder bl a fönster i tre väderstreck och extra högt i tak som skapar både ljus och rymd i lägenheten, 2 badrum, ett med badkar och ett med dusch, 2 wc, rymlig stenlagd uteplats i syd-/väst läge med staket samt finns en paviljong med utdragbart tak, bra förvaringsutrymmen med garderober, klädkammare i lägenheten samt ett separat lägenhetsförråd. Välskött HSB förening med gemensam utrymmen såsom tvättstuga och bastu samt finns uthyrningslokal för fest och övernattning. Här bor man med närhet till fina grönområden och promenadstråk samt Gustavsviks 18-håls golfbana, ICA Maxi, förskola, skola, Örebro Universitet, 10 min cykelväg till city. Finns även busshållplats precis utanför huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration