Karlsdalsallén 55

Karlsdalsallén 55

Slutpris

1 800 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Karlsdalsallén 55


Slutpris
1 800 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Uteplats i söderläge, mot innergård & golfbanan. Bonus med två wc!

Välskött trea i markplan med fantastiska 3 m i takhöjd! Insynsskyddad uteplats med trädäck och blomrabatt i soligt söderläge. Utsikt mot gräsytorna på innergården, golfbanan och skogen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga ytor för den lilla familjen, paret eller singelhushållet. Bra planerat med två klädkammare i lägenheten, en i hallen och en i det stora sovrummet. Stort helkaklat badrum med tvättavdelning och här får du dessutom en bonus i form av en separat wc.

I föreningen finns övernattningsrum, ett mysigt orangeri att låna samt miljörum med sortering. Lugnt område med bra cykelavstånd till city och Universitetet. I närområdet finns flera mataffärer, kiosk, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och stora grönytor. Här finns dessutom allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, gym, badminton/padel/tennishall, höghöjdsbana och motionstrappa.

Säljarna uppskattar särskilt mycket den fina uteplatsen i soligt söderläge mot golfbanan. Här är det både insynsskyddat och lä. Att bo så centralt men ändå så lugnt är fantastiskt!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 396 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-11

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsdalsallén såldes av oss 2023-04-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsdalsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.