Karlsgatan 32 I

Karlsgatan 32 I

Slutpris

1 980 000 kr


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 32 I


Slutpris
1 980 000 kr

Väster Park— Örebro

Rymlig trea med stor inglasad balkong i västerläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Välkommen till en rymlig trea om 91 kvm i mysiga Väster Park. Lägenheten har en stor inglasad balkong i västerläge mot innergården. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. I köket är det ljusa köksluckor och gott om plats för matbord och stolar. Trevlig planlösning med öppet mellan hall och kök och vidare öppet mellan kök och vardagsrum. Rummens placering gör att det blir ett fint flyt och rörelse i bostaden. Lägenheten har fönster åt tre håll, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp i hela bostaden. Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch och fönster. Här finns det gott om plats för en rejäl tvättavdelning och även badkar om så önskas.

Till lägenheten hör ett varmförråd i trapphuset på samma våningsplan och ett kallförråd vid garagen. I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och soprum. I månadsavgiften ingår det mesta; värme, vatten, digital-tv, bredband och ip-telefoni. Föreningen har nyligen fyllt 15 år! Byggår 2005. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomisk utveckling och de äger marken. Det finns garage, parkeringsplatser och gästparkeringar alldeles intill husen. Se gärna deras informativa hemsida; www.brfasken.se. Att bo i Väster Park ger dig en omedelbar närhet till grönytor, träd och fågelkvitter. Härifrån är det dessutom nära till city, endast 10 min cykelavstånd. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, skola och Trängens idrottsplats. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.


Boarea
91 kvm
Avgift
5 509 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-12-21

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2020-12-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.