Kårsta 220

Kårsta 220

Slutpris

1 510 000 kr


Örebro

Kårsta 220


Slutpris
1 510 000 kr

Örebro

Sjönära och sockersött hus som kan bli din fritidsbostad eller permanentbostad

Huset är genomgående ljust och fräscht med en öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Du möts direkt av matplats/vardagsrum med en fungerande braskamin som snabbt värmer hela huset. Vill du inte elda finns det elradiatorer. Ytan är väldisponerad med stora sällskapsytor och ett mindre sovrum samt ett badrum med dusch. Intill huset finns ett attefallshus som är oinrett men har vatten, avlopp och el framdraget. Både tomten och det nyare växthuset bjuder in till odling om du önskar. På fastigheten står ett uthus med garage och förråd. Vatten, avlopp och murstock är godkänt.

Från fastigheten är det några 100 meter till fin badplats i Lången och ca: 2 km. till Kårsta golfklubb med 18-hålsbana. Från Kårsta finns härliga cykelvägar till Örebro city som du även når med bil på bara 15 minuter. Varmt välkommen på visning,


Boarea
56 kvm
Driftkostnad
23 412 kr/år
Tomtarea
1 454 kvm
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kårsta såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kårsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.