Kaserngården 12 / Grenadjärdstaden / Örebro

Balkong i syd-/västläge med gott om soltimmar!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
6 088 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grenadjärdstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig 4 rok (kan göras om till 3 rok) med fint ljusinsläpp och balkong i syd-/västläge. Fin utsikt över park och grönytor, gott om soltimmar på balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en öppenhet utan att för den skull kompromissa med möblerbara väggar. Vardagsrummets yta kan utökas om vägg mot lilla sovrummet tas ner. Helkaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni. Gott om förvaring med flera garderober och en rymlig klädkammare. Bekvämt med vindsförråd i samma hus och gemensam tvättstuga på bottenplan. Mycket fint läge med bilfri gård och ett lugnt och vackert område att bo i med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration