Kaserngården 10 / Grenadjärstaden / Örebro

Yteffektiv 2 rok med balkong i syd-/väst läge!

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 267 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2018-10-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grenadjärstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kaserngården 10 - här bor man i ett citynära läge i klassiska Grenadjärstaden. Lägenheten ligger på våning 2 av 6 (hiss finns) med 2 rok fördelad på 47 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen i soligt syd-/väst läge. Köket har fullutdragslådor och maskinell utrustning som induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, inbyggd ugn och micro – allt i rostfritt. Duschrummet är stilrent med vitt, liggande väggkakel i större format, duschväggar i glas och tak dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaring via skjutgarderober i hall och sovrum samt följer ett lägenhetsförråd som ligger i entréplanet på huset. Flytta till Grenadjärstaden och bo i en historisk omgivning med bekvämt avstånd till både city och naturen. Härifrån kan du även ta promenad- eller cykelturer till Örebro kanal, Småbåtshamnen, Rynningeviken och Osets naturreservat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration