Kaserngården 16

Kaserngården 16

Slutpris

1 795 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Kaserngården 16


Slutpris
1 795 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Rymlig trea med hörnläge och balkong i soligt syd-/västläge

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Rymlig trea (kan göras om till en fyra) med fantastiskt fint hörnläge. Stora fönsterpartier ger mycket fint ljusinsläpp. Härlig balkong i syd-/västläge mot innergården, ingen insyn. Lugnt läge med vackra träd och grönska intill. Här finns både ett helkaklat badrum med golvvärme och en separat wc. Ljust kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Gott om förvaring med flera garderober och klädkammare. Brf Manövern består av 21 lägenheter i det aktuella sexvåningshuset, byggår 2007. Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Bekvämt och lättskött boende med vindsförråd i samma hus och gemensam tvättstuga i bottenplan. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Lugnt bostadsområde med olika typer av bebyggelse och blandad population med både yngre, äldre och barnfamiljer. Mycket nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och Venaspåret motionsspår. Gångavstånd till mataffär och snart ytterligare en nyöppnad livsmedelsbutik.


Boarea
90 kvm
Avgift
6 107 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-04-05

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.