Kaserngården 2 A / Grenadjärstaden / Örebro

Unik Tvårummare med 3,4m i takhöjd

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 596 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grenadjärstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina tvåa i ombyggd och renoverad regementsbyggnad, byggår 1913. Detta är den perfekta bostaden för dig som söker en lägenhet utöver det vanliga!

Med hela 3,4 m i takhöjd och stora fönster i söderläge ges ett härligt ljus in i lägenheten. Balkong med fritt läge och gott om soltimmar. Helkaklat badrum med duschplats, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med en klädkammare i hallen, fem garderober i sovrummet samt dubbla överskåp i köket. Till lägenheten hör även ett källarförråd.
Förutom gemensam tvättstuga finns även ett övernattningsrum med tillgång till pentry.
Knappt 2 km till city med mycket bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt motionsspår.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Grenadjärstaden

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadjärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 8 och 22. Gång- respektive cykelavstånd till city.

Natur och fritid

I anslutning till Grenadjärstaden ligger Oset och Rynningeviken där man hittar en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger, nöjen och omsorg

Från Grenadjärsstaden, med dess centrala läge, finner du gott om butiker, restauranger, och mataffärer. Området ligger också med närhet till Örebro Universitetssjukhus.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.