Kasernvägen 14

Kasernvägen 14

Slutpris

5 200 000 kr


Rynninge— Örebro

Kasernvägen 14


Slutpris
5 200 000 kr

Rynninge— Örebro

Vacker Stadsvilla med byggår 1909 i Rynninge!

Välkommen till Kasernvägen 14 i Örebros kanske attraktivaste villaområde, Rynninge. Här erbjuds du som köpare en vacker 1 ½- plansvilla med byggår 1909 på friköpt hörntomt. Villan som idag är på ca 130 kvm + källare är fördelad på 4 rok varav 2 sovrum. Här har du som köpare möjlighet att själv sätta din prägel då fastigheten är i behov av viss renovering. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem, 3-glasfönster och garage.

Fint uppvuxen trädgårdstomt med gamla fina fruktträd. Här bor du med direkt närhet till Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. Promenadavstånd till city.
OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Rynninge är idag ett mycket populärt bostadsområde. Det är nära till både fina naturområden och Örebro centrum. I villaområdet finns en lugn och idyllisk atmosfär som tilltalar många och gör Rynninge attraktivt på bostadsmarknaden. Det faktum att många Rynningehus gått i arv inom familjer genom åren och att flera generationer av samma släkt stannat här, visar också på stor trivsel med området. "En gång rynningebo, alltid rynningebo" är ett välkänt uttryck.
Ann-Marie Wentzel, Tore Henningsson mfl, "100 år i Rynninge, Från leråkrar och stenbackar till välordnad trädgårdsstad" (Örebro 2008).


Boarea/biarea
130/56 kvm
Driftkostnad
32 000 kr/år
Tomtarea
620 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-03-21

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kasernvägen såldes av oss 2021-03-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kasernvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.