Kiwigatan 10 D / Nyponlunden / Örebro

Mysigt radhus med låg månadsavgift & gavelläge!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 527 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kiwigatan såldes av oss 2017-12-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kiwigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyponlunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visningsbokning! Välkommen till ett mysigt radhus med låg månadsavgift. Stor altan på baksidan i norrläge och stenlagd uteplats på framsidan i söderläge. Familjärt område med blandad bebyggelse. Närhet till både city och natur med fina strövområden. Byggår 2014. Radhus i två plan med hall, kök, vardagsrum och badrum i bottenplan. Påkostat kök med fullstor kyl och frys med ismaskin och bänkskiva i svart granit. Lyxigt och mysigt badrum med smakfulla tillval. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan. På övre plan finns hall, två sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från det ena sovrummet är det utgång till balkong i norrläge. Varje radhus har en egen parkeringsplats framför bostaden, till detta ingår eluttag till motorvärmare. Här får det till och med plats två bilar framför bostadshuset. Fina motionsmöjligheter vid närbelägna Karlslund motionsanläggning och naturreservatet Varbergaskogen. I närheten finns förskola och skola (F-9). Skolan ligger i ett parkområdet med närhet till skog och natur. Det finns även en bensinstation, pizzeria och ICA Eko-hallen. Nära till busshållplats, linje 3 och 4 går båda till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration