Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt / Klostergatan 20

Mitt i centrala Örebro finns denna ljusa och trivsamma trea.
Mycket bra planlösning, stort kök med vita köksluckor och rostfria vitvaror, helkaklat badrum från 2013 med egen tvättmaskin, två bra sovrum som ligger mot den lugna innergården samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong.

Från Klostergatan har man närhet till allt man kan önska, såsom, restauranger, caféer, affärer, matbutiker, gym men även fina parkmiljöer kring Örebro Slott och Svartån.

Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och i föreningen finns flera gemensamma utrymmen; tvättstuga, bastu, träningsrum, hobbylokal, samlingslokal samt gästrum som kan hyras av föreningens medlemmar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och hushållsel.

Den trevliga gröna innergården med träd, fina planteringar och sittplatser skapar en lugn oas för dig som väljer att bo på Klostergatan 20.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt
Klostergatan 20
Slutpris: 2 610 000 kr
Boarea: 77 kvm
Avgift: 4 620 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Klostergatan