Klostergatan 18 / Centralt / Örebro

Trea i mycket stabil förening mitt i city! Hushållsel ingår!

Slutpris
1 830 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klostergatan såldes av oss 2019-03-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Klostergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket bra läge mitt i centrala Örebro, endast ett stenkast från slottet och centralstationen. Välskött trea med inglasad balkong i västerläge. Något äldre ytskikt, badrum renoverat på 2000-talet. Vån 4, hiss! Föreningen är ekonomiskt stabil och oerhört välskött. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband och till och med hushållsel! Här är det gångavstånd till mataffär, apotek, restauranger, shopping, uteliv, biograf mm. Två minuters gångväg till centralstationen, perfekt för dig som pendlar med tåg eller buss. Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har ett garage med 56 platser, separat kö. I föreningen finns även sju tvättstugor, träningslokal, bastu, grovtvättstuga och föreningslokal med gästrum, samlingslokal, bordtennisrum och ett enkelt snickarrum. Trevlig och lugn inhägnad innergård med träd, fina planteringar och sittplatser! I föreningen finns dessutom Gillets träffpunkt för seniorer. Det är en mötesplats för seniorer som vänder sig till boende i huset och andra besökande seniorer med syfte att skapa social samvaro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration