Sök Meny
Såld

Örebro - Bettorp / Kornellvägen 22

Nyproducerad lägenhet 3 rok i naturnära Bettorp!

Välkommen till Kornellvägen 22 i Bettorp!

Nyproducerad lägenhet 76 m2 som fördelas på 3 rok. I bostaden finns vardagsrum med öppen planlösning mot kök med matplats och utgång till balkong i söderläge mot innergård, förråd/klädkammare, 2 sovrum, kombinerat helkaklat duschrum/tvättstuga. Genomgående ljus interiör med vitmålade väggar och ekparkett på golven. Härlig rymd med 2,70 meter i takhöjd. Lägenheten ligger i ett nybyggnadsområde intill villaområdet Bettorp med gröna skogspartier som närmaste granne. Närhet till dagis och skolor samt bra kommunikationer med busshållsplatser nära tillhands och du som pendlar kommer lätt och snabbt ut på både riksväg 50 mot Lindesberg och E18/E20. In till Örebro City tar det knappt 10 minuter med bil eller varför inte ta en cykeltur på ca 20 minuter.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Bettorp
Kornellvägen 22
Slutpris: 1 400 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 941 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kornellvägen