Kornellvägen 12

Kornellvägen 12

Slutpris

1 900 000 kr


Bettorp— Örebro

Kornellvägen 12


Slutpris
1 900 000 kr

Bettorp— Örebro

Både mysigt inglasat uterum och uteplats under bar himmel!

Rymlig fyra med kanonläge! Lägenheten ligger i markplan och är placerad i hörnet av huset. Här får du det bästa av två världar; dels ett mysigt inglasat uterum och dels en öppen stenlagd uteplats. På den öppna uteplatsen får du grilla!
Det inglasade uterummet blir ett naturligt extrarum under vår, sommar och höst. Uteplatsen går runt hörnet på huset och ger dig morgon- och förmiddagssol vid uterummet och eftermiddags- och kvällssol på den öppna uteplatsen. 4 rok med tre sovrum, eller kanske två sovrum och ett hemmakontor eller ett gästrum. Möjligheterna här är många! Köket har bra arbetsytor och mellan kök och vardagsrum finns en optimal plats för en stor matgrupp. Tack vare den öppna planlösningen är det lätt att duka långbord när du får gäster. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har energiklass B, vilket förutom goda energivärden dessutom ger föreningen billigare "grönt lån" hos banken. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Mellan föreningens hus finns en fin innergård med lekplats, gräsmattor och sittplatser. Barnvänligt område med mycket nära till förskola och busshållplats. Det är även nära till skola F-9, naturreservat och motionsspår. Mycket populärt och bra område för dig som vill bo lugnt lite utanför citykärnan, men samtidigt snabbt och enkelt kunna cykla till jobbet i stan. Du behöver inte heller fundera så mycket på bil eller taxi efter en utekväll, det tar bara ca 15 min med cykel hem från Örebro centrum.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
93 kvm
Avgift
4 636 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0 av 4
Såld
2022-09-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2022-09-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.