Kristinagatan 8 / Centralt öster / Örebro

Mycket fin, helrenoverad 2014, lägenhet i sekelskiftesbyggnad. Två badrum!

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
3 363 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kristinagatan såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på kristinagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Fantastiskt charmig och dessutom helrenoverad (2014) bostad på mycket attraktiv adress centralt öster. Tilltalande sekelskiftesbyggnad anno 1906, precis intill vackra och grönskande Stadsparken. Fina tidsenliga detaljer med stuckatur, vackra spröjsade fönster, kakelugnar (varav en eldningsbar), spegeldörrar, läcker serveringsgång och hela 3,30 m i takhöjd! Samtliga rum renoverade 2014. Ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar. Det andra badrummet byggdes 2014, med golvvärme och en läcker dubbeldusch.

Föreningen är mycket stabil, välskött och nästintill obelånad. Här lyckas man hålla månadsavgifterna på en låg nivå mycket tack vare gemensamt arbete med bland annat städning, underhåll och mindre reparationsarbeten. Mysig gemensam innergård med gräsmatta, planteringar, träd och utemöbler under sommaren. Föreningen har många fina gemensamhetslokaler; tvättstuga med torkrum, cykelförråd, verkstad/målarrum, övernattningsrum, pingisrum och samlingslokal. Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration