Kristinebergsvägen 1 C

Kristinebergsvägen 1 C

Slutpris

1 180 000 kr


Marieberg— Örebro

Kristinebergsvägen 1 C


Slutpris
1 180 000 kr

Marieberg— Örebro

Tvåa i markplan med egen ingång och två uteplatser!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Tvåa i markplan med altan och trädgård på baksidan och en liten uteplats med gräsplätt på framsidan. Mycket fint läge i området, med baksidan i soligt söderläge! Ingen insyn tack vare träd och grönska bortanför trädgården. Altanen på baksidan byggdes 2015 och trätrallen på framsidan 2016. Radhuskänsla med egen ingång i ett lugnt och välskött område. Golv i hall, kök och sovrum från 2016. I övrigt har bostaden ett något äldre skick. Gott om förvaring med klädkammare samt ett tillhörande utvändigt förråd.

Mycket välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening med låg belåning, 7 700 kr/kvm i bankskuld. Föreningen har haft oförändrade månadsavgifter 2019 och 2020. De har dessutom sänkt månadsavgiften två gånger de senaste åtta åren. I föreningen finns både parkeringsplatser med el, carportar och garage. Hyrorna för dessa är låga, endast 150-250 kr/mån, separat kö. I föreningen finns en föreningslokal med övernattningsmöjligheter, tvättstuga och bastu. Det finns även en lekplats på gården. De senaste åren har föreningen bland annat målat om bostadshusen och garagebyggnaderna samt utfört takrenovering.

Populärt och lugnt bostadsområde för yngre, äldre och barnfamiljer. Trevliga och lättillgängliga promenad- och cykelvägar mot Marieberg köpcentrum och Adolfsberg. Härifrån är det endast 2 min bilväg, eller 5 min på cykel, till köpcentrumet. Där finns inte bara ett stort utbud av shopping och restauranger, utan även Willys och Coop Forum, IKEA, bygghandel, blomaffär samt gym- och padelcenter mm. Åt andra hållet, mot Adolfsberg, är det gång- och cykelavstånd till vårdcentral, apotek, ICA Parkhallen och pizzerior. Det tar ca 20 min att cykla från lägenheten till city. Närmsta busshållplats ligger precis intill föreningen. Det är dessutom nära till påfart/avfart till E18/E20, mycket smidigt för dig som pendlar med bil.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 559 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-10-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på kristinebergsvägen såldes av oss 2020-10-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på kristinebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.