Kronovägen 11

Kronovägen 11

Slutpris

6 925 000 kr


Rynninge— Örebro

Kronovägen 11


Slutpris
6 925 000 kr

Rynninge— Örebro

Varmt välkomna till Kronovägen 11 i populära Rynninge! En tilltalande och mycket välskött sekelskiftesvilla på friköpt hörntomt i ett av Örebros mest attraktivaste villaområde. Villan har en boyta om ca: 150 m². Nytt kök från 2017, matplats med utgång till inbyggt uterum, dubbla kaklade våtutrymmen, ljust och fint sällskapsrum med burspråk, allrum/tv-rum, 4 st sovrum, allrum med kakelugn (bör repareras innan den tas i bruk). Bergvärme för låg energikostnad, till största del 3-glasfönster, omdränerad källare, mekanisk ventilation, indragen fiber. Rynninge är idag ett mycket populärt bostadsområde. Det är nära till både fina naturområden och Örebro centrum. I villaområdet finns en lugn och idyllisk atmosfär som tilltalar många och gör Rynninge attraktivt på bostadsmarknaden. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Välkomna på visning önskar Mäklarhuset.


Boarea/biarea
149/62 kvm
Driftkostnad
27 675 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kronovägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kronovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.