Sök Meny
Såld

Örebro - Sörbyängen / Kumminvägen 66

Rymlig etage lägenhet i Sörbyängen!

Rymlig etage lägenhet på våning 4 och 5 (hiss finns). Lägenheten är fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum på 114 kvm. Entréplan - kök, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum och duschrum (renoverat 2014) med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan med 2 sovrum, duschrum . Bra förvaring i rymligt förråd i anslutning till lägenheten på våning 4. Välskött förening med gemensamma utrymmen som tvättstuga i entréplan och samlingslokal samt finns grill, sittgrupper och lekplats på innergården. Bostadsområde med bilfria gårdar samt närhet till dagis, förskola och grundskola. Här bor man med gångavstånd till affärer, Tybble vårdcentral, Örebro universitet, flertalet idrottsplatser och golfbana med 18-hålsbana. Bra bussförbindelse och cykelavstånd till city. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Sörbyängen
Kumminvägen 66
Slutpris: 2 050 000 kr
Boarea: 114 kvm
Avgift: 6 168 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-10-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kumminvägen