Kungsgatan 40 / Centralt / Örebro

Ett smultronställe mitt i city!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
4 320 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Totalrenoverad (2016) tvåa i markplan med ett riktigt bra läge mitt i city. Mycket fint och insynsskyddat läge med uteplats, i västerläge, på innergården. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Nytt kök (2016) och nytt helkaklat badrum (2016). En modern och stilren tvåa - bara att flytta in! Bra förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob i hallen samt garderob i sovrummet. Det finns även ett varmförråd och ett kallförråd som tillhör lägenheten. Stor inhägnad innergård skapar ett lugnt och avskilt läge. Populär och mycket stabil förening med parkeringsgarage. Månadsavgifterna har inte höjts på ca 16 år. I föreningen finns även flera tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal med övernattningsrum. Mycket centralt läge med gångavstånd till allt vad city har att erbjuda; mataffärer, shopping, gym, apotek, restauranger, uteliv mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration