Lägerhyddsgatan 1

Lägerhyddsgatan 1

Slutpris

1 300 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Lägerhyddsgatan 1


Slutpris
1 300 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Jättebra läge och planlösning. 2 rum och kök 59,5 m2 i Rynningeåsen. Måste ses!

Ljus, tyst och insynsskyddad lägenhet med ett utmärkt läge på flera sätt. Närheten till City men ändå nära fin natur med vackra promenadstråk vid Rynningeviken. Med busshållplats tvärs över gatan, förskola på kvartersavstånd och bland annat livsmedel, restauranger och regionsjukhuset på promenadavstånd måste läget anses perfekt i denna expanderande stadsdel. Lägenheten är bra planerad med kök, sällskaps- och sovrum i fil med dubbla glasdörrar ut till balkongen - i nordväst läge - från sällskapsrummet. Stora härliga fönster med marmorbänkar i alla rum ger rikligt ljusinsläpp till såväl sällskapsrum som kök och sovrum och utsikt mot naturtomten, som bland annat har grillplats för trivsam tillvaro. Lägenheten ligger på plan 2 av 4, där plan 4 är vindsvåning, och är utrustad med balkong där man kan ta en solig frukost. Byggnaden är utrustad med hiss och ingång från båda sidor samt har tvättstuga och cykelförråd och vanligt förråd i separata byggnader strax utanför entrén.

Stort rymligt kök med plats för 4-6 personer. Ekparkett i samtliga rum förutom i entré och badrum. Kombinerat helkaklat badrum och tvättstuga med värmande golvvärme. Rymliga sällskaps- och sovrum. Välskött liten förening med god ekonomi, 30 lägenheter fördelade på tre åtskilda huskroppar med 10 lägenheter i varje.

Välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lägerhyddsgatan såldes av oss 2017-06-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lägerhyddsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.