Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt öster / Lagmansgatan 11

Centralt Öster

Välkommen till Lagmansgatan 11. Renoverad 1 rum och kök på 51 m². Lägenheten ligger i ett av Örebros attraktivaste kvarter, ett lugnt läge, men ca 1,5 km till City. Här behöver man inte gå igenom något trapphus utan lägenheten har en egen entré. Vid entré ligger lägenheten en halv trappa upp och stentrappen ger känslan direkt att man går in i ett sekelskifteshus. Lägenheten har fönster i två väderstreck, ca 2,7 i takhöjd och ljusa ytskikt. Välplanerad lägenhet med rymligt kök renoverat 2011, duschrum/wc och vardagsrum med utrymme för säng. Gemensam, trevlig trädgård på baksidan med utemöbler och grill. Föreningen har god ekonomi vilket bidrar till en låg månadsavgift.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt öster
Lagmansgatan 11
Slutpris: 1 750 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 195 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Lagmansgatan