Lakevägen 32d

Lakevägen 32d

Slutpris

2 850 000 kr


Ekeby-Almby— Örebro

Lakevägen 32d


Slutpris
2 850 000 kr

Ekeby-Almby— Örebro

Mycket smakfullt radhus med baksida i ett insynsskyddat söderläge mot skogsparti!

Nu finns möjligheten att förvärva detta mycket smakfulla radhus i barnvänliga Ekeby-Almby. För dig som vill bo med "huskänslan" och ha egen uteplats på baksidan i söderläge finns nu detta yteffektiva radhus om 5 rum och kök och en yta om ca 112 kvm. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a genomgående ljusa ytskikt, frånluftsvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbla helkaklade våtutrymmen, stor balkong på radhusets framsida med sjöutsikt samt både morgon- och kvällssol. Idag finns det plats för 2-4 bilar på den asfalterade uppfarten. Baksidan erbjuder ett trädäck i ett insynsskyddat söderläge mot skogsparti!. Gångavstånd till hamnen. Föreningen Ekeby Hills har dessutom en gemensam pool.

I Ekeby-Almby finns Förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och utmärkta naturområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!

Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!


Boarea
112 kvm
Avgift
4 791 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-21

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Lakevägen såldes av oss 2021-11-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lakevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.