Landbotorpsallén 15a

Landbotorpsallén 15a

Slutpris

2 500 000 kr


Ladugårdsängen— Örebro

Landbotorpsallén 15a


Slutpris
2 500 000 kr

Ladugårdsängen— Örebro

Panoramafönster, tre meter i takhöjd och 50 kvm altan med pergola...

Här erbjuds det bästa från två världar, en stor altan med pergola ger dig en villakänsla, samtidigt som du har en bekväm och lättskött lägenhet i city. Stig in i hallen som öppnar sig mot vardagsrummet med utgång till altanen. Altanen om 50 kvm byggdes år 2018 och året efter byggdes det till en pergola. Under sommarperioden finns stora solchanser från lunch och under hela eftermiddagen och kvällen. Vardagsrummet har också en öppning mot det glänsande nya vita köket med panoramafönster som ger ett fantastiskt ljus både till kök och vardagsrum. Både kök och badrum totalrenoverades i vita kulörer år 2021. I båda utrymmena har man nyttjat takhöjden och skapat mycket extra förvaring. Längre in i lägenheten finns två rymliga sovrum och en walk in closet. Takhöjden och panoramafönster ger lägenheten en unik karaktär och en modern känsla.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. I föreningen finns carport med laddbox och extra förråd att hyra för 420 kr/mån. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för barn och barnbarn samt grillplats. Vårdcentral, restauranger, stor matvarubutik och träningslokal (backahallen) blir dina närmsta grannar.

Välkommen att boka din visningstid,


Boarea
78 kvm
Avgift
4 469 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-03-14

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Landbotorpsallén såldes av oss 2023-03-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Landbotorpsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.