Lavendelvägen 27

Lavendelvägen 27

Slutpris

1 500 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Lavendelvägen 27


Slutpris
1 500 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Stor 2:a i omtyckt förening och balkong med kvällssol!

Välkommen till Lavendelvägen 27!
En välplanerad 2 rok med öppen planlösning som ger känsla av rymd och fönster från två håll med mycket ljusinsläpp. Välkomnande hall med vackert klinker golv i ljusgrå nyans med gott om förvaring och separat hall med vit trapp upp till lägenheten. Genomgående parkettgolv i samtliga rum och gott om ljusinsläpp med fönster åt två håll. Med härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en praktisk köksdel som ger extra yta för större sällskap. Helkalkat badrum i vitt och golvvärme, tvättmasking, badkar, handfat och wc. Här finns klart med uttag för torktumlare samt torkskåp om så önskas. Vita köksluckor med grått kakel ovan diskbänk och kökets maskinella utrustning består av hel kyl och frys, köksfläkt, diskmaskin och helt ny spis/ugn från juni 2018. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i västerläge med kvällssol!

BRF Persiljan har gångavstånd till mataffärer, Tybble vårdcentral, Örebro universitet, fleratalet idrottsplatser och golfbana med 18-hålsbana. Närhet till natur och motionsspår finns runt Sörbyängen och Örebro universitet. Bostadsområdet är barnvänligt med bilfria gårdar samt närhet till förskola och grundskola. I området finns en bouleplan med en aktiv förening som sköter om verksamheten. Inom föreningen finns gemensam tvättstuga och gemsamhetslokal på gården. Föreningen har hela 173 bilplatser till 144 bostäder, uppdelat på parkeringsplatser och garage. Det finns även gästparkering.


Boarea
74 kvm
Avgift
4 591 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-03

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lavendelvägen såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lavendelvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.