Ledgränd 12 / Solhaga / Örebro

Inglasad balkong i västerläge

Slutpris
1 315 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
4 087 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ledgränd såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ledgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig tvåa på andra våningen i populära brf Solhaga. Inglasad balkong i västerläge. Rymligt kök med gott om plats för matbord och stolar, kyl och frys från 2011 och spis med häll från ca 2006. Parkettgolv i vardagsrum. Gott om förvaring med garderober och smidigt med lägenhetsförråd precis utanför dörren i trapphuset. Det finns en inre reparationsfond om 11 819 kr som övergår till köparen. I föreningen finns allt du kan tänka dig; tvättstugor (tot 6 st, varav 2 är grovtvättstugor), stor samlingslokal i Solhagagården som kan hyras för fester mm. Det finns även vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum och två förskolor. Brf Solhaga är en aktiv förening med många olika trevliga aktiviteter. Föreningen har även en fin vattenpark med pool, omklädningsrum och toalett. Innergårdarna är bilfria och i området finns flera lekplatser. Det finns gott om parkeringsplatser, garage mm i området. Gångavstånd till Haga centrum med mataffär (ICA), simhall, gym, apotek mm. Det är också nära till busshållplats med bra förbindelse till city. För dig som uppskattar en promenad i naturen finns det mycket vackra promenadstråk i Karlslund, inkl motionsspår, och längs med Svartån vid Hästhagen.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration