Ledgränd 36

Ledgränd 36

Slutpris

900 000 kr


Solhaga— Örebro

Ledgränd 36


Slutpris
900 000 kr

Solhaga— Örebro

Balkong i soligt västerläge, ingen insyn!

Välskött tvåa på vån 2, balkong i soligt västerläge. Här är det fritt och öppet läge, inget bostadshus framför och ingen insyn! Här på vån 2 får du ett riktigt fint ljusinsläpp hela dagen. Det aktuella bostadshuset har ett bra läge i området, med öppna ytor både framför och bakom. Här känner du inte alls att du bor tätt inpå grannarna. Tack vare lägenhetens rymd och rejäla rum passar den lika bra till ett par som ett singelhushåll. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, totalrenoverat i samband med stamrenoveringen (2017-2018). Smidigt med varmförråd precis utanför dörren i trapphuset. Det finns en inre reparationsfond på ca 6 400 kr som övergår till köparen.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och inte för den fasta elavgiften. Brf Solhaga är en oerhört välskött och stabil förening med så många fördelar och bonusar. Här trivs stora som små med bilfria innergårdar, grönytor, många lekplatser och grannar i området att umgås med. Här får du nära till strövområden i Karlslundsskogen och Hästhagen, perfekt för hundägaren och för dig som uppskattar promenader i naturen. Föreningen har övernattningsrum, samlingslokal som får hyras till fester och till och med en vattenpark med pool. Här är det lätt att få bilparkering, både för boende och för besökare. Du bor i stan, fast med ett lantligt och naturnära läge. Det är dessutom gångavstånd till förskola, Haga centrum med mataffär, simhall, frisör, restaurang mm. Endast 15 min cykelavstånd till city!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
5 286 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Ledgränd såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ledgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.