Lertagsgatan 60 / Väster Park / Örebro

Väster Park

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 221 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lertagsgatan såldes av oss 2017-02-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lertagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lertagsgatan 60. På våning 7 av 8 erbjuds här en unik lägenhet med fantastisk utsikt över Örebro City. Lägenheten är byggd 2012 och är 75 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum. Lägenheten är stilrent inredd och har en modern, öppen planlösningen som skapar både ljus och rymd. Från sällskapsdelen kommer man ut på en rymlig, inglasad balkong ca 8 kvm i söder läge. Flytta till Väster Park och bo i ett lugnt område med närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan Du enkelt ta Dig till centrum via promenad - och cykelvägar. I närområdet finns förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För bilpendlare finns lättillgänglig påfart till E18. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration