Sök Meny
Såld

Örebro - Väster Park / Lertagsgatan 60

Väster Park

Välkommen till Lertagsgatan 60. Lägenheten är byggd 2012 och är 73 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum. Lägenheten är stilrent inredd och har en modern, öppen planlösningen som skapar både ljus och rymd. Från sällskapsdelen kommer man ut till rymligt/påkostat uterum. Uterum 15 kvm samt vidbyggd trätrall 17 kvm i väster läge med kvällssol. Förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderobsvägg och separat vindsförråd. Välskött förening med god ekonomi! Flytta till Väster Park och bo mitt i ett lummigt grönområde med närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan Du enkelt ta Dig till centrum via promenad - och cykelvägar. I närområdet finns förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För pendlare finns lättillgänglig påfart till E18 och gångavstånd till Centralstation. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Örebro / Väster Park
Lertagsgatan 60
Slutpris: 1 810 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 4 090 kr/mån
Driftkostnad: 530 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Lertagsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!