Lertagsgatan 60 / Väster Park / Örebro

Väster Park

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lertagsgatan såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lertagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lertagsgatan 60. Lägenheten är byggd 2012 och är 73 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum. Lägenheten är stilrent inredd och har en modern, öppen planlösningen som skapar både ljus och rymd. Från sällskapsdelen kommer man ut till rymligt/påkostat uterum. Uterum 15 kvm samt vidbyggd trätrall 17 kvm i väster läge med kvällssol. Förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderobsvägg och separat vindsförråd. Välskött förening med god ekonomi! Flytta till Väster Park och bo mitt i ett lummigt grönområde med närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan Du enkelt ta Dig till centrum via promenad - och cykelvägar. I närområdet finns förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För pendlare finns lättillgänglig påfart till E18 och gångavstånd till Centralstation. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration